Default - Wasting My Time (please correct)

Discussion in 'Filled Requests' started by Jo-, Mar 1, 2003.

  1. Jo-

    Jo- Soopa Doopa

    Messages:
    890
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    Has anyone noticed that on the version that is posted in the new
    file forum has an extra beat put in at the chorus part.

    It's located here
    http://board.midibuddy.net/t1194.html

    Can someone edit this file please, and take that extra beat out. It's in both choruses.

    If someone could correct this file I'd really appreciate it.

    Thanks
    Jo
  2. Freeze4934

    Freeze4934 New Member

    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i think this one is fixed.. if not ill try fixing it again

    Attached Files:

  3. Jo-

    Jo- Soopa Doopa

    Messages:
    890
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks, but that's the exact same file.

    If you check around the 58 second mark of the first chorus, there's an extra beat that's been put in the measure. It isn't even a whole beat like maybe an 1/8th or 1/16th beat. So it throws the whole timing of the song off. (If you count 1234, thru the chorus you'll understand what I mean, cos you'll suddenly find the timing goes off).

    This error has been copied to all the choruses in the song. If anyone could fix this timing error I'd really really appreciate it.

    Thanks
    A gold star and a big kiss to anyone who can fix it :)

    Jo

Share This Page