Layout of this site...

Discussion in 'Web Sites' started by tavenger5, Dec 14, 2001.

  1. tavenger5

    tavenger5 Mr Admin Guy Staff Member Admin

    Messages:
    3,217
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Does everything look okay to you. I'm running a high screen resolution so it may look different on other screens.

    Is there anything wrong or do you have any suggestions?
  2. Ron Roos

    Ron Roos New Member

    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  3. chrysnharold

    chrysnharold New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the layout is great. we are very fimiliar with this type of forum layout. we participate in support forms at Worldzone and find it an easy and efficient way to communicate with other members and visitors to the site. Keep up the good work :D
  4. Ron Roos

    Ron Roos New Member

    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    text color

    One suggestion: I would change the teal-colored text to a color with a bit more contrast against the tan background. It's a bit hard to read.
    RR
  5. temp101

    temp101 New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the site is perfect. nice color scheme
  6. davidk20

    davidk20 New Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yep i agreee....the layout is great...and nice, simple and strait to the point! i like it a lot

    and there aren a gizillion ads!
  7. thebigt50

    thebigt50 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    all looks good
  8. emilie

    emilie New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    looks fine to me
  9. amoodswing2000

    amoodswing2000 New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Looks very cool
  10. Ronny

    Ronny Midi Mad Super Mod! Staff Member Super Mod

    Messages:
    2,120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    I have an error message which appears every time I access a thread or post. It asks me if I want to debug. I think that this is on my pc through Dreamweaver MX.

    My own site does the same with me.

    If i access this site at work I get a "Done,but with errors on the page." message bottom left.
  11. minh

    minh New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This site looks cool
  12. koop

    koop New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    looks ok 2 me
  13. ade2055

    ade2055 New Member

    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    he is cool

Share This Page