logic audio 4.7 inputs won't register

Discussion in 'Sequencing Software' started by The Keeper, Sep 1, 2002.

  1. The Keeper

    The Keeper The Keeper

    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a problem with logic audio v4.7. I got v3.5 with my sound card. An 8 input patch bay also came with the card. Trouble is, v4.7 will only recognize inputs 1 and 2, which means I can't loop input 7 or 8 to record midi on the fly(back into the computer via spdif). Version 3.5 shows them, cubase shows them, v4.7 logic won't. anyone got any ideas, would appreciate it, v4.7 much better, great plugins.
  2. lostdave

    lostdave 'EVIL' Mod

    Messages:
    2,163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    which soundcard merlin?
  3. The Keeper

    The Keeper The Keeper

    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    isis, from guillemot. great card, but annoying having to record in the old proggy, then transfer to v4.7. I use midi a lot, and loop the patch box which has 8 inputs. The s/pdif in-out is looped with a 'laser' cable, recording straight back into input 7 or 8 in the logic program 3.6, but the 4.7 version only shows 2 inputs, not 8.
    thnx for the reply
  4. lostdave

    lostdave 'EVIL' Mod

    Messages:
    2,163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    ummm......there is an issues with this i remember reading somewhere(I am a Guilemot disti)...
    lemme check it out and get back to you

Share This Page