WinXP SP1!!!!!!!!!

Discussion in 'Computers' started by conradcliff, Feb 7, 2003.

  1. conradcliff

    conradcliff New Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone out there know wether or not someone has found a way to crack SP1?????????
  2. iami

    iami New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Look into the Microsoft Knowledge Base. There is a page describing how to make a new serial.

    Jens
  3. Hopkins

    Hopkins New Member

    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Eh...why would you want to do this?
  4. Davis

    Davis New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    u could change ur cd key... ;)
  5. Midjet

    Midjet New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes all you need is to use XPkey.exe to generate a new serial that's all you need to keep the SP1 from screwing your xp install
  6. Midjet

    Midjet New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a copy of the XPkeymaker if you want it
    PM me if you do
  7. conradcliff

    conradcliff New Member

    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have the xp keygen but none of the keys have worked for me. even without sp1 windows wont accept any of them. I've tried a little over 100 keys (and boy was it painstaking) for home edition and 40 keys for pro. none worked.
  8. Magelord

    Magelord New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Interesting...check the official Microsoft Knowledge Database to find out how to circumvent their security methods...
  9. nk8

    nk8 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    really? so there's a way of installing sp1 then, sweet,
  10. CyberCat

    CyberCat Active Member

    Messages:
    3,100
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Why would you want to change the CD-Key?
  11. TheLionKink

    TheLionKink New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i changed the cd key, worked for me

    then of course i got a blue screen immediately after reboot every time, but that was an incompatibility between sp1 and the nvidia drivers, and fixed with new drivers a few days later
  12. theARTiSAN

    theARTiSAN Administrator Staff Member Super Mod

    Messages:
    4,898
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    There are XP Corporate Installation images around that have SP1 integrated.
  13. Eversys

    Eversys New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the keygens work... just takes a hella long time... but in the end once you change the key you should be able to upgrade just fine
  14. lrdfang

    lrdfang New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if the generated keys are working then you have the wrong settings man
  15. The Enforcer

    The Enforcer New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    there are also ones with sp2 integrated on most warez irc channels
  16. LabtecX

    LabtecX New Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Where can you get a cd key changer.
  17. bart20001

    bart20001 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cracking XP is ..
  18. bart20001

    bart20001 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    not recommended..
  19. bart20001

    bart20001 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    since all of you apps..
  20. bart20001

    bart20001 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    depend on the O/S - why not just..

Share This Page